Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@04:10:11 GMT

قبوض کاغذی تلفن ثابت در استان سمنان حذف می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۸۲۱۴۰

قبوض کاغذی تلفن ثابت در استان سمنان حذف می‌شود

مدیر عامل شرکت مخابرات استان سمنان گفت: قبوض کاغذی تلفن‌های ثابت از چرخه شرکت مخابرات این استان حذف می‌شود. ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، مجید دارایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: حذف قبوض کاغذی طرحی در راستای تحقق دولت الکترونیک و توسعه فرایند هوشمند سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دیگر اهداف اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: این مهم با هدف حفاظت از محیط‌زیست و همچنین کمک به تحقق طبیعت سالم از سوی شرکت مخابرات استان سمنان اجرایی می‌شود.

قبض تلفن 1 میلیون و 200 هزار تومانی وزیر ارتباطات سوژه شد + فیلمچگونه هزینه قبض برق‌مان را کاهش دهیم؟قبض‌های برق از ابتدای مهرماه در ایلام الکترونیکی صادر می‌شود

مدیر عامل شرکت مخابرات استان سمنان با بیان اینکه با حذف قبوض کاغذی در هزینه‌های نیز صرفه‌جویی می‌شود گفت: با اجرای طرح حذف قبوض کاغذی علاوه بر اینکه بخشی از درآمد حاصل از صرفه‌جویی در این حوزه صرف آموزش می‌شود؛ فرآیند تحویل قبوض نیز که به صورت پیامک برای مشترکین ارسال می شود؛ کوتاه می‌شود.

دارائی افزود: ارسال قبوض به مشترکان تا پیش از اجرای این طرح هردو ماه یکبار بود که با حذف قبوض کاغذی دوره‌ها نیز یک‌ماهه می‌شود.

وی هزینه‌ای که برای چاپ و تحویل قبض برای هر یک از مشترکان از سوی این شرکت به صورت ماهیانه صرف می‌شود؛ بالغ‌بر 850 تومان است.

مدیر عامل شرکت مخابرات استان سمنان به نحوه پرداخت قبوض تلفن‌های ثابت و همراه از سوی مشترکان نیز اشاره کرد و گفت: سه روش برای پرداخت قبوض در نظر گرفته‌شده است که راحت ترین روش پرداخت از طریق سامانه تلفنی 2000 است که مشترکات با داشتن یک کارت عضو شتاب و رمز دوم می تواند به راحتی قبوض خود را پرداخت کنند.

دارایی روش ussd یا همان پیامک داغ را روش دیگر پرداخت قبوض عنوان کرد و گفت: مشترکان با گرفتن «ستاره 2020 مربع» و انتخاب گزینه صورت حساب می‌توانند نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام کنند.

وی افزود: مراجعه به سایت شرکت مخابرات ایران نیز از دیگر روش های پرداخت قبوض تلفن ثابت و همراه از سوی مشترکان است که در این سایت آیکونی برای پرداخت قبض وجود دارد و افراد می‌توانند از این طریق نسبت به پرداخت قبض خود یا فرد دیگری اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت مخابرات استان سمنان با اشاره به تعداد مشترکین تلفن همراه در این استان بیان داشت: در استان سمنان 850 هزار مشترک تلفن همراه وجود دارد که از این تعداد 220 هزار مشترک دارای همراه دائمی و 630 هزار دارای همراه اعتباری هستند.

دارائی درباره تعداد مشترکان تلفن ثابت در استان سمنان گفت: در مجموع 320 هزار تلفن ثابت در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد 250 هزار مشترک فعال است.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی